Welkom bij mijn praktijk
als kindercoach

Ik ben blij dat je hier bent en ik kijk ernaar uit om samen te werken aan de ontwikkeling en groei van jouw kind. In mijn praktijk bied ik verschillende methodieken en benaderingen aan die gericht zijn op het ondersteunen en begeleiden van kinderen op hun unieke pad. Met mijn expertise en passie help ik kinderen om hun volledige potentieel te bereiken en het beste uit zichzelf te halen.

 

Bewegend leren is een van de waardevolle methoden die ik aanbied. Ik geloof in de kracht van beweging en het verbinden van leren met fysieke activiteit. Door beweging toe te voegen aan het leerproces, worden verschillende zintuigen gestimuleerd en wordt het leren levendig en boeiend. Samen zullen we ontdekken hoe bewegend leren jouw kind kan helpen om nieuwe kennis en vaardigheden op te nemen en te integreren.

 

The Mindset is een andere belangrijke benadering die ik hanteer. Onze mindset speelt een cruciale rol in hoe we omgaan met uitdagingen en groeimogelijkheden. Door te werken aan een groei-mindset kunnen kinderen leren geloven in hun eigen potentieel, veerkracht ontwikkelen en positieve houdingen en overtuigingen creëren. Samen zullen we werken aan het cultiveren van een groeiende mindset, zodat jouw kind vol vertrouwen kan leren en groeien.

 

Geef me de 5 is een methode die ik ook graag toepas in mijn praktijk. Deze methode is specifiek gericht op het begeleiden van kinderen met autisme. Ik zal samenwerken met jou en jouw kind om een omgeving te creëren die begrijpelijk, voorspelbaar en ondersteunend is. Door duidelijke communicatie, structuur en visuele ondersteuning kunnen we jouw kind helpen om zich beter aan te passen aan de wereld om hen heen.

 

Daarnaast bied ik het programma “Beter bij de Les” aan. Dit programma richt zich op kinderen die moeite hebben met concentratie, aandacht en het behalen van de gewenste resultaten op school. We zullen werken aan het identificeren van specifieke uitdagingen en het ontwikkelen van effectieve strategieën om beter bij de les te blijven. Samen zullen we ontdekken welke aanpak het beste past bij jouw kind, zodat ze met meer focus en zelfvertrouwen kunnen leren.

 

Mijn praktijk is erop gericht om kinderen te ondersteunen bij verschillende uitdagingen, zoals onzekerheid, hooggevoeligheid, concentratieproblemen, emotieregulatie, slaapproblemen, angsten en gedragsproblemen. Ik werk ook met kinderen die een diagnose hebben, zoals A(D)HD, autismespectrumstoornis en hoogbegaafdheid.

 

Samen gaan we op een positieve en holistische manier aan de slag. Ik zal een veilige en ondersteunende omgeving creëren waarin jouw kind zich gezien, begrepen en gewaardeerd voelt. Ik kijk ernaar uit om met jou en jouw kind samen te werken en hen te helpen groeien, bloeien en het beste uit zichzelf te halen. Neem contact met me op om te bespreken hoe ik jouw kind kan ondersteunen op hun unieke pad naar succes en welzijn.